ukulTUR sommern tjueatten

(Denne posten er under utvikling. (Eller innvikling.))

Vi spillte på Lauritz i Tønsberg fredag 15 juni. Fem sett. Ett svett band lå i en haug på scena da det var over. Bildet ble tatt i bakgården der:

Dan etter spillte vi på no 53. Noen venner stillte opp. Satte seg ned. Og så ut som de kjeda seg.

 

Så spillte vi med Znort på søndan. To låter. Titolv musikere. Megakult.

To hviledager, pakka bilen. Kjørte til Trondheim. Gjorde Hatrick der. Antikvariatet først:

Andre målet satte vi stang inn, akustisk på Habitat: (bilde under) Fancyøl funker også. Bonden og Trubaduren halte og dro så hardt i ett og samme glass med en bånnski helt til den ble sølt ut. Larris stakk og seilte i sin egen sjø, trossa stormen og hoppa i havet. Han heter jo Storm, faktisk. Vi møtte Bare Egil på en annen bar og hang ut litt med han, og etter stengetid havna vi i et aldri så lite basketak ute i gata med en gjeng attenåringer eller no, trøndere ass. Slår til igjen.

Dagen har sjelden vært mer derpå, og god og seig i form og fasong ble sangeren omdøpt til Señor Dovregubbe, på Uffa:

C6E90441-1C1D-4D87-ADA3-9519DBAEB8F6

De knekte ribbeina og de såre knæra våre fikk «vilt seg litt» på et rønn opp langs landet. Og så kræsja vi rimelig ukult inn i tirsdagsjammen på Bastard Bar i Tromsø. Slo helt utilsikta låne-Les-Paulen «som kosta åtteogtjue tusen» to ganger oppi taket. Var lavt tak ass! Ble henvist til å bruke Telecasteren om vi skulle spille mer senere. For, som det ble sagt imens dén ble stroppa fast, «den kosta bare søtten tusen». Jøssenam…

D07D6471-C869-472C-BAEF-71B6A6780193

 

Vel fremme på Karlsøy holdt Weedtjall Bingowitch…hold dere fast…bingo!

Basstemor solgte talonger.

Mr Orkester satt i lavvoen og haddere «moro» imens.

Fredagen var det duket for en kompromissfull feighetsoppvisning. På Karlsøyfestivalen.

7489C64B-5A7D-40A7-B883-7B72468E6C5D

19CFD70D-0587-43E3-8E9D-F04FA94FA72C

Vi spillte fem sanger og fikk én øl hver på Ølhallen i Tromsø på mandagen. Det var ca syv mennesker der. Nok om det.

Tirsdagen ble en akustisk helaften på Huken Brygg i nordens Paris. Tre sett. God stemning. Noen drita trøndere hadde stikki a med feil cymbalbag etter festivalen i hælja, så den hardtslående rocketrommisen vår hadde ingen visper. Herr Orkester har sagt at han aldri synger (skriker) uten mikk over Larris med trommestikker igjen.

45040057-3007-4D48-B0DF-ADD055A1EEB3

Vi kjørte igjennom Lofoten og titta på «the rocknroll nature» som finnes der. Men så bar det sør og ned. Skulle egentlig ha spillt i et bryllupp i Trondhjem på veien der, men…vi dreit i det. For gifte seg…nei da fårn heller forgifte seg!